Animo OptiMe

Gratis verzending in België

Beschrijving

OptiMe JUST MY TYPE.

JOUW STIJL JOUW MACHINE

Met de volledig te personaliseren OptiMe kunnen kleine en middelgrote bedrijven hun individuele smaak laten zien. Kies jouw design met verschillende kleuren, materialen en add-ons en stel zelf de machine samen die echt bij je past.

COMPACT

De OptiMe heeft een aanbevolen dagelijkse output tot 125 koppen, elk van hoogstaande kwaliteit en smaak. De machine past in iedere setting en is makkelijk uit te breiden met:

+ Een module voor verse melk met melkkoeler
+ Koppenwarmer – nieuw ontwerp
+ Betaal system
+ Telemetrie connectie
+ Tal van andere opties en accessoires

PERSOONLIJK

Ben je een kenner, een purist, of hou je gewoon van een goede kop koffie? OptiMe brengt de kwaliteit die je van Animo kunt verwachten, in een compacte machine die overal past. Volledig aan te passen aan elke stijl. Door het eenvoudige touchscreen en intuïtieve user interface is de OptiMe perfect voor locaties met zelfbediening.

+ Compact 360° design
+ OptiLight LED verlichting (in elke kleur)
+ Uitgebreide opties voor (commerciële) berichten op het scherm – ook tijdens het zetproces

PRESTATIE

De OptiMe is ontwikkeld met dezelfde stijl en specificaties als de prijswinnende OptiBean en biedt je de kwaliteit die je van Animo kunt verwachten. De Italiaanse zetgroep maakt authentieke espresso, onder precies de juiste druk. Stevige espresso of liever wat milder? Met de sterkteregeling zorg je dat de koffie precies zo sterk is als jij het wilt.

+ Echte, versgemalen koffie
+ Gebruiksvriendelijk en ontworpen voor minimaal onderhoud
+ Duurzaam en betrouwbaar, bij intensief gebruik