Webshop

Our tasteful collection

Innoa Coffee selects beans of top quality from the best plantations. The slow roasting of our green beans with exceptional textures leads to maximum aromas.

Our trademark is authenticity with its intense flavours and exceptional scents. Masterful quality and passion for our craft is the art we create for every coffee lover.

Enjoy innoa coffee and experience “that unique moment of wonderful taste”!

 

Koffiemachines

Innoa Coffee kiest voor de koffiemachines waarbij U als klant kan genieten van onze heerlijke aroma’s. De betrouwbaarheid en de kwaliteit van uw koffiemachine zorgt ervoor dat de koffie in uw tas helemaal tot zijn recht kan komen.

Koffie op uw kantoor

Onze klanten genieten van heerlijke verse koffie. Op elke werkplek is de koffiepauze een belangrijk moment. Het dient om je gedachten te ordenen en jezelf op te laden. Vaak is het een moment waarbij informele meningen worden uitgewisseld. Voor elk type bedrijf bieden wij de juiste oplossing.

Accessoires in stijl

Naast heerlijke koffieproducten, is er ook een Innoa Coffee & Art collection verkrijgbaar. Koffieservies van porselein, chocolade, suikersticks met hierin verwerkte kunstwerken gemaakt op doek, exclusief, enkel en alleen met stylo gemaakt.

suikersticks
Lees meer

5% korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v 5% per e-mail

Sponsoring en Events

INNOA Coffee ondersteunt organisaties en sociale engagement

Met INNOA Coffee ondersteunen we verschillende organisatoren en maken we graag deel uit van verschillende evenementen doorheen het jaar. Innoa Coffee staat steeds open voor partnerships en het ondersteunen van sociale doelen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

INNOA Coffee is een trotse partner van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl

Innoa Coffee